Liste pentru premiile AntareSFest 2019

Am întocmit o primă versiune a listelor ce cuprind creaţiile literare apărute în 2018, eligibile pentru premiile AntareSFest din această toamnă. Aşteptăm până la 1 septembrie propuneri de modificare ale acestora, pentru a le face cât mai corecte şi cuprinzătoare.

Pentru că anul trecut au existat omisiuni regretabile, ţin să reamintesc un lucru: Antares Club Braşov creează cadrul necesar pentru alcătuirea listelor, dar nu îşi asumă responsabilitatea integralităţii lor. Respectăm dreptul fiecărui creator de literatură, indiferent de calitatea scriiturii acestuia, de a fi menţionat pe listele ce cuprind creaţiile anului anterior. Dar dacă autorul însuşi, editorul sau cititorii acestuia nu reuşesc să ne sesizeze asupra omisiunii titlului respectiv, nu cred că e corect să fim noi culpabilizaţi pentru asta.

Vă reamintesc că suntem o mână de oameni care ne ocupăm benevol, neremunerat, de tot ceea ce ţine de bunul mers al lucrurilor la AntareSFest. 

Tocmai de aceea apreciem ajutorul vostru şi ne bazăm pe el! Hai să facem anul acesta liste impecabile cu creaţiile de anul trecut:

Cel mai bun volum 2018

Cel mai bun debut SFFH în volum 2018

Cea mai bună proză scurtă SFFH, primă apariţie în 2018

Voi reveni, în zilele următoare, cu mai multe noutăţi privind AntareSFest ediţia a III-a, Braşov, 4-6 octombrie 2019.

5 comentarii la „Liste pentru premiile AntareSFest 2019

  1. Aș vrea să vă previn că volumele mele de povestiri apărute în 2018 nu conțin povestiri noi, chiar dacă unele dintre ele văd pentru prima dată lumina tiparului. Deci, nu mi se pare moral să fie puse pe această listă și ele. E nou doar romanul „Târgu Jiu ’59”.

    1. Fiecare tichet achiziţionat va primi o combinaţie unică nume_utilizator/parolă, trimisă pe email plătitorului. Cu aceste credenţiale, la fel ca în anii trecuţi, se va putea vota online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.