Cazare participanţi AntareSFest 2018

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi confirmat deja participarea, precum şi celor care doriţi să participaţi dar încă nu ne-aţi anunţat.  🙂

Pentru că nu am primit multe semnale privind cazarea, ne-am gândit să venim în întâmpinarea solicitărilor cu informaţii concrete. Astfel, avem două veşti:

Vestea proastă: Braşovul este oraş turistic. Chiar dacă în octombrie se vor fi încheiat de săptămâni bune Cerbul de Aur şi Oktoberfest, în continuare există foarte mulţi turişti dornici să viziteze oraşul de la poalele Tâmpei. Ceea ce face ca ofertele să fie la preţuri ridicate şi să aibă un caracter volatil, în absenţa unei comenzi ferme.

Vestea bună: Braşovul este oraş turistic. Odată cu creşterea cererii din ultimul an, s-a diversificat şi oferta de spaţii de cazare. Cu puţin noroc şi stăruinţă, putem găsi cazare pentru toate gusturile, dacă ne mişcăm repede:

  • Hostel: aproximativ 10 EUR/zi/persoană, în condiţiile cunoscute – cazare în camere de 5-6 locuri, grup sanitar comun, etc.
  • Apartamente în regim hotelier: 30-50 EUR/zi/apartament.
  • Hotel: 22 EUR/zi/persoană cu mic dejun inclus, tarif special la Hotel Capitol, locul manifestării (preţ valabil pentru cazare în regim “double”; pentru “single” tariful este de 32 EUR/zi/persoană).
  • Casa de oaspeţi “Casa speranţei” 55 lei/zi/persoană în cameră dublă. Locaţia aparţine bisericii reformate, chiar şi Regele Mihai a dormit aici în timpul primei vizite în România. Indicaţii de orientare.

Locaţiile sunt în proximitatea evenimentului (0-500m). Dacă acceptaţi distanţe mai mari, accesibile prin reţeaua de transport în comun, o alegere ar putea fi Hotel Traian (str Lunii nr 7), la un tarif de 90 lei camera dublă/zi. Indicaţii de orientare.

Recomandarea noastră este să optaţi pentru cazare la hotel Capitol. Veţi fi permanent la locul faptei, aveţi micul dejun asigurat. Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi pentru rezervare. Dacă doriţi altă variantă de cazare, vă rugăm să trimiteţi un mesaj privat folosind câmpurile din partea de jos a paginii. Vă vom asista cu drag în procesul de găsire al locaţiei dorite.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: