Pregătiri pentru AntareSFest 2017 (ep.4)

Programul acţiunilor care se vor desfăşura în cadrul AntareSFest 2017 este disponibil, într-o formă perfectibilă, aici: https://antares-club.ro/antaresfest2017/program.php. Pot apărea mici ajustări în zilele următoare; vom ajunge la o formă definitivă a programului undeva între 25 şi 30 august.

În altă ordine de idei, vă mulţumesc din suflet, în numele organizatorilor, tuturor celor care aţi achitat deja taxa de participare (taxa de stand, în cazul editurilor). Luaţi de valul pregătirilor, abia acum am observat ce gest minunat aţi făcut, plătind un cec în alb – fără să ştiţi încă ce pregătim, ce avem în program. Sunteţi extraordinari, ne mândrim cu voi. Succesul uşor de anticipat al AntareSFest vi se datorează, într-o măsură deloc neglijabilă.

Cei care nu aţi achitat încă taxa de participare, nu vă îngrijoraţi. Vom păstra valoarea neschimbată, 35 lei. Aşa e corect, din moment ce abia acum aflaţi detaliile manifestării.

În încheiere, vă aduc la cunoştinţă faptul că nu va mai exista taxă de participare la cocktail party. Evenimentul va fi gratuit pentru toţi aceia care vor fi achitat în prealabil taxa de participare la festival.

Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu nu mai am deloc răbdare. Abia (vă) aştept la AntareSFest 2017 !

 

Un comentariu la „Pregătiri pentru AntareSFest 2017 (ep.4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.