Noutăţi AntareSFest 2017 (ep. 1)

Oricât de mult ne-am strădui să avem un program fixat până la cele mai mici amănunte, tot mai apar ici-colo lucruri neprevăzute. Din fericire sunt surprize plăcute, “vinovate” fiind editurile participante, care lucrează zi şi noapte la noile volume, pentru a le aduce cât mai repede în faţa cititorilor.

Sindromul Charlotte – Teodora Matei şi Lucian Dragoş Bogdan (Tritonic)

 După “Omul-fluture” a fost “Maya”, iar acum va fi “Sindromul Charlotte”, volumul care va închide trilogia scrisă de cei doi autori.

Lucas și Kwanza caută să afle motivul pentru care s-a produs simbioza dintre ei și, în același timp, vor să testeze cât de departe îi pot duce talentele lor combinate.

După ce a găsit calea de intrare în Rețea, Antonia caută modul în care o poate distruge cu ajutorul enoriașilor Bisericii Noului Început.

Oliver este consumat de relația cu Dana, care îl aduce pe culmile extazului, dar amenință și să-l compromită pentru totdeauna.

Pus în fața unei situații neașteptate, Christian este pe cale să descopere secrete nebănuite.

Sandra pare să se stingă, cu visele distruse, dar Alex află că în aparențele pot fi înșelătoare.

Cine va ieși viu din jocul Rețelei? Mai precis, se poate ieși din acest joc?

Lansarea va avea loc în cadrul festivalului AntareSFest 2017, duminică 10 septembrie, de la ora 10.30 în incinta Hotelului Capitol din Braşov. Vă aşteptăm!

 

Furia Fiarelor – Florin Purluca – Primul volum din colecţia “România sub asediu” (Pavcon)

Atunci când sfârşitul va fi aproape, când speranţa omenirii va pâlpâi asemeni flăcării unei lumânări în bătaia vântului, oraşele României urmează a fi nimicite, unul câte unul. Cum? Când? De către cine?

Vom afla din volumele colecţiei RSA – România sub asediu, care va fi publicată de către editura Pavcon. Autori români contemporani (daaaa!!!) vor publica viziunile lor apocaliptice despre modul în care oraşele în care locuiesc, sau pe care le cunosc foarte bine, vor fi distruse la un moment dat. Apocalipsă, “alt+control+delete”, spuneţi-i cum vreţi. Dar să veniţi neapărat la lansarea primului volum din colecţie, aparţinând talentatului autor focşenean, Florin Purlucă. Cel care, de altfel, a avut ideea colecţiei. Şi când o idee bună se întâlneşte cu editorul potrivit, nu pot ieşi decât lucruri bune, precum cartea de faţă. Mulţumim domnului Constantin Pavel pentru extraordinara colecţie de cărţi SF scrisă de autori români, clasici şi contemporani!

Lansarea va avea loc în cadrul festivalului AntareSFest 2017, sâmbătă 9 septembrie, de la ora 11.00 în incinta Hotelului Capitol din Braşov. Vă aşteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.