Informaţii despre AntareSFest 2023 (II)

Revenim cu noutăţi. În primul rând, am definitivat tematica ediţiei din acest an. Sub titlul “2050: Oraşele viitorului, viitorul oraşelor”, vom grupa prezentări de carte şi discuţii despre literatură şi arte vizuale SF & Fantasy, dar şi prezentări din partea specialiştilor în arhitectură, design urban, domenii conexe.

Imaginea acestui articol este una aleasă la întâmplare, fără legătură cu identitatea vizuală definitivă, oficială. De acest lucru se ocupă, la fel ca şi anul trecut, antaresianul clujean Adrian Barbu. Pentru că da, echipa câştigătoare nu se schimbă. Pe lângă colaborările devenite tradiţionale cu gazda şi prietena noastră, Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu” Braşov şi cofinanţatorul nostru cel de toate ediţiile, Consiliul Judeţean Braşov, păstrăm alături de noi de la un an la altul oameni frumoşi şi harnici, fără de care AntareSFest nu ar fi la fel de reuşit:

  • Perfectly Event & PR SRL pentru servicii de promovare, publicitate, PR
  • Creativia Advertising SRL pentru tot ce înseamnă print, de la ecusoane la rollups.
  • Red Live Media SRL pentru filmare şi streaming live.

Iar lista continuă, adăugăm permanent parteneri care ne ajută să facem AntareSFest să arate cât mai bine de la un an la altul.

Am rugămintea ca cei care vin la festival din alte localităţi şi nu au găsit cazare până în acest moment să mă contacteze în zilele următoare. Negociem cu o unitate turistică condiţii avantajoase din punct de vedere financiar, cu cât solicităm mai multe camere, cu atât mai bine pentru toţi.

Nu uitaţi de costume, anul acesta defilăm, se ştie!

Prima zi a festivalului, cea de joi, nu se va desfăşura la Biblioteca Judeţeană, ci într-o locaţie ce rămâne deocamdată surpriză. Discutăm cu un nou prieten al AntareSFest, implicat în crearea de oraşe ale viitorului, care sperăm că ne va găzdui o parte din evenimente. De vineri intrăm în locaţia noastră binecunoscută, sala de lectură a Bibliotecii Judeţene.

Să ne revedem sănătoşi, voioşi, plini de energie pozitivă şi gânduri bune!

Un comentariu la „Informaţii despre AntareSFest 2023 (II)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.