Informaţii despre AntareSFest 2022 (I)

 

Traversăm încă un an în care realitatea pare determinată să fie mai abstractă decât ficţiunea, dar asta nu ne împiedică să ne vedem de drumul nostru. Prin urmare, pregătirile pentru AntareSFest ediţia a VI-a sunt în plină desfăşurare.

Vă reamintesc perioada festivalului – 2-4 septembrie 2022 – şi tematica acestuia: „Schimbările climatice, sfârşitul omenirii?” Sperăm să avem o ediţie neîngrădită de pandemie sau altfel de lucruri nedorite.

Dar să trecem la noutăţi, la veştile bune. Graficianul Adrian Barbu, prietenul nostru antaresian de la Cluj, lucrează la identitatea vizuală a acestei ediţii. În curând, mai multe detalii pe acest subiect.

Colaborăm, de asemenea, cu specialişti în domeniul PR şi – în premieră pentru acest an – colaborăm cu o echipă de tineri inimoşi, specialişti în întocmirea documentaţiei necesare obţinerii de cofinanţări de la instituţiile publice.

Cireaşa de pe tort, ne ocupăm din timp de găsirea unor specialişti în domeniul sonorizării şi transmisiei online a evenimentelor. Greşelile trecutului, oportunităţile viitorului. 😊

Nu uitaţi de Antologia AntareSFest; aşteptăm textele voastre pe adresa de e-mail: antaresfest2022@antares-club.ro . De asemenea, nu uitaţi de costume pentru parada cosplay! Anul acesta ne vom plimba din nou cu dinozauri, asteroizi şi ce vom mai avea în dotare pe strada Republicii.

Mai sunt şi alte surprize referitoare la metoda de centralizare a creaţiilor literare eligibile pentru premii, precum şi în privinţa transparenţei pe care o vom aborda pentru programul evenimentelor; mai multe detalii în curând.

Să avem o primăvară frumoasă, aducătoare de speranţe pentru un viitor cu pace, sănătate şi prosperitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.