Informaţii despre AntareSFest 2021 (IV)

La finalul acestei săptămâni – mai exact în perioada 1-3 octombrie 2021 – se va desfăşura a V-a ediţie a AntareSFest. Într-un context pandemic mai agresiv decât ne-am fi dorit, suntem din nou în situaţia să impunem limitări:

  • cei care doresc să participe trebuie să prezinte un certificat COVID cu cod QR identificabil. În absenţa acestuia, accesul în incinta clădirii va fi interzis.
  • îi rog pe toţi cei care doresc să participe şi încă nu au confirmat acest lucru colegei Anamaria Borlan să o contacteze telefonic sau pe email. Vrem să ştim din timp, cât mai exact, numărul participanţilor pentru a pregăti distanţarea în săli într-un mod cât mai eficient.
  • în incinta clădirii unde se va desfăşura AntareSFest purtarea măştii de protecţie este obligatorie. Soluţii de dezinfectare a mâinilor vor fi disponibile la intrare; dacă sesizaţi absenţa acestora vă rog să anunţaţi imediat organizatorii.

Nu vom avea paradă cosplay, dar sâmbătă seara intenţionăm să ne întâlnim undeva pentru festivitatea de înmânare a premiilor, să petrecem câteva clipe agreabile împreună. În funcţie de condiţiile meteo, vom decide în ultimele 24-48 de ore locaţia. Ne dorim să fie una cât mai bine aerisită, ideal terasă dacă temperatura exterioară va permite acest lucru.

Referitor la premii: în curând vom da drumul la vot pentru selectarea finaliştilor, la cele două trei categorii. Da, nu am greşit, doar două categorii. Am decis ca în acest an să nu acordăm premiul pentru debut, deoarece numărul debutanţilor a fost mai mic ca de obicei. Vom face listă comună cu debutanţii din 2021 pentru anul viitor.

Notă ulterioară: au apărut în timp util informaţii suficiente despre debuturi încât să avem şi pentru 2020 premiul pentru debut acordat.

Am pornit sistemul online  de vânzare a biletelor, pentru achiziţionare vă rog să intraţi aici: https://antares-club.ro/produs/tichet-electronic-antaresfest-2021/ 

După cum probabil ştiţi, AntareSFest 2021 se va desfăşura la Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene ”George Barițiu” Brașov, strada Iuliu Maniu nr. 6.

Vă aşteptăm vineri la ora 17:00 în condiţiile menţionate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.