Informaţii despre AntareSFest 2020 (III)

A patra ediţie a festivalului AntareSFest se va ţine anul acesta la Predeal, în perioada 2-4 octombrie. Locaţia aleasă: Cabana Vânătorilor.

Detalii despre cazare şi masă:

Camera dubla – 150 lei / noapte
Camera single – 120 lei / noapte
Apartament (2 pers.) – 200 lei / noapte
Apartament (3 pers.) – 250 lei / noapte

Tarifele sunt speciale, cu reducere pentru grupul nostru şi mic dejun inclus.

Restul consumaţiei se face à la carte, în funcţie de preferinţele fiecăruia. Meniul îl puteţi consulta aici.

La întrebarea “se poate achita cu tichete de vacanţă avem, în sfârşit, un răspuns: DA!

Anul acesta mai greu cu defilarea pe Republicii şi cu masa festivă. Dar pentru că locaţia permite, ne-am gândit să nu ratăm organizarea unui foc de tabără sâmbătă seara. Care ştiţi să cântaţi la chitară, nu uitaţi să luaţi cu voi “obiectul muncii”. 😆

Nu uităm de pandemie, da? Noi vom asigura dezinfectant şi termoscanare şi spaţiu suficient cât să existe distanţare; evenimentele vor fi organizate exclusiv în aer liber. Nu, nu va ninge. 🙂

Pe voi, dragi participanţi, vă rugăm să fiţi responsabili şi să evitaţi deplasările în zone aglomerate pe perioada festivalului. Ne rezervăm dreptul de a interzice participarea la evenimente persoanelor care “vor da o fugă până la Braşov” iar apoi vor reveni în grupul nostru. Dacă vă e dor de oraşul de sub Tâmpa, îl puteţi vizita după încheierea festivalului.

Ne vedem nevoiţi să limităm numărul participanţilor la 30. Sper să înţelegeţi şi să apreciaţi motivele care ne determină să facem acest lucru.

Avansul pentru participare este de 50% din valoarea cazării, adică plata pentru o noapte. Pentru a doua noapte, plătiţi la faţa locului, direct la recepţie.

Ocuparea locurilor se va face în modul următor: cei interesaţi îmi trimit un e-mail pe adresa nic.dobre@antares-club.ro, eu confirm (sau, Doamne fereşte, infirm) disponibilitatea şi dau detalii despre modalităţile de plată ale avansului. Locurile sunt rezervate temporar timp de cinci zile lucrătoare, rezervate definitiv la primirea avansului.

ATENŢIE! Ocuparea locurilor se va face pe principiul “primul avans plătit, primul servit”. Începând din acest moment primim solicitări, până în clipa în care se va ocupa ultimul loc.

Dacă aveţi neclarităţi, vă stau la dispoziţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.