Informaţii despre AntareSFest 2020 (I)

Nu există niciun dubiu, anul 2020 este întortocheat din cale-afară.

Dorim, ca în fiecare an, să vă oferim un AntareSFest de povestit nepoţilor, în sensul bun al expresiei. Pentru aceasta, trebuie să acţionăm responsabil. Sună pompos, dar asta e situaţia. Prin urmare, am decis să mutăm la loc perioada de desfăşurare a festivalului în primul weekend al lunii octombrie. De ce am făcut acest lucru? Pentru că pe 27 septembrie avem cu toţii treabă: trebuie să mergem la vot, la alegerile locale. AntareSFest se va desfăşura în perioada 2-4 octombrie 2020.

Un alt aspect delicat îl constituie forma de desfăşurare.

Chiar dacă autorităţile vor relaxa ce a mai rămas nerelaxat, organizarea evenimentului în spaţii interioare este şi va rămâne o variantă riscantă, greu de luat în calcul. Din păcate este mai credibil să ne (re)vedem pe Zoom.us, dacă dragii noştri concetăţeni vor sfida în continuare purtatul măştii, distanţa faţă de ceilalţi şi condiţiile de igienă.

 

Cel mai probabil ne vom putea întâlni undeva în aer liber, într-un spaţiu suficient de mare încât să putem păstra distanţa, preferabil acoperit pentru că şi vremea e la fel ca vremurile.

Vă vom ţine la curent. Aveţi grijă de voi, sper să ne vedem cât de curând la târguri de carte, festivaluri şi alte năzdrăvănii de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.