Cerințe pentru secțiunea grafică ”Centenarul în 100 de povestiri SFF”

CENTENARUL ÎN 100 DE POVESTIRI SFF

 

Îndrăznim să visăm și îndrăznim să acționăm!

 

Clubul Antares Brașov lansează provocarea anului 2018:

 

Cerințe pentru secțiunea grafică

”Centenarul în 100 de povestiri SFF”

 

Pentru secțiunea grafică/ilustrație/benzi desenate, lucrările pot fi alb-negru sau color, la alegerea autorilor. Vor fi creații originale ale autorilor, nu reproduceri, cópii sau colaje. Povestirile în benzi desenate pot avea 2, 4 sau maximum 6 pagini, obligatoriu în număr par.

Lucrările vor fi trimise în format digital, A4, 400dpi, pe adresa 100@antares-club.ro și însoțite de o scurtă auto-prezentare a autorului.

Vor putea fi expuse ca printuri color A3 și introduse în volum ca imagini alb-negru.

Numărul maxim de lucrări pentru fiecare participant: grafică 2 lucrări A4; grafică 4 lucrări; ilustrație: 4 lucrări A4; bandă desenată: 1 lucrare de autor.

Pentru expoziția și vernisajul din cadrul AntareSFest 2018: dimensiunea lucrărilor de grafică/ilustrație/ benzi desenate, altele decât cele pentru volumul ”Centanarul în 100 de povestiri SFF”, vor avea dimensiunea A3, color sau alb-negru, 120 – 180 g/mp.

Cu ocazia AntareSFest 2018 se va organiza și un atelier la fața locului, ilustrație ad-hoc a unui fragment de text cuprins în volumul ”Centenarul în 100 de povestiri SFF”, tras la sorți, un desen-viteză, maxim 1 oră de lucru, cu public. Se vor premia cele mai reușite lucrări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.