Antares Club şi Romcon 2017 (epilog)

Comunicat oficial

Vă anunţăm pe această cale că ARCASF şi ANTARES CLUB nu au reuşit să ajungă la un numitor comun în privinţa organizării Romcon 2017. Din dorinţa de a evita discuţiile sterile, nu intrăm în detalii pe această temă.

Urăm succes celor de la ARCASF în organizarea evenimentului respectiv, singuri sau cu un alt partener, la Braşov sau unde doresc domniile lor.

În ceea ce ne priveşte, suntem mai motivaţi ca niciodată să punem bazele unui eveniment cu acoperire naţională, care se va desfăşura anual în Braşov.

Se va numi AntareSFest. Vă place numele? Şi nouă. 🙂

Prima ediţie va avea loc în perioada 8-10 septembrie 2017, tematica aleasă fiind „Dracula şi cyberfiction”.

Vom organiza discuţii despre science-fiction, fantasy, știință și tehnologie, paranormal, mituri și legende. Sub toate formele de manifestare ale acestora: literatură, film, animație, benzi desenate, cinema, jocuri video. Şi ca să punem şi doza de fainoşag ardelenesc, vom avea cosplay şi cocktail party. Plus premiile Antares!

Urmărim să ne întâlnim în număr cât mai mare, să discutăm despre pasiunile comune. AntareSFest va avea la bază aceleaşi principii care călăuzesc şi activitatea ANTARES CLUB: respectăm în egală măsură membrii fandomului, indiferent de statutul lor ; nu dorim să fim atraşi în partizanate copilăreşti sau conflicte care nu ne privesc.

Vă vom ţine la curent cu noutăţile, încercăm să păstrăm un grad ridicat de transparenţă în tot ceea ce înseamnă organizarea şi desfăşurarea AntareSFest.

În încheiere, dorim să vă asigurăm că punem mai presus de orice dorinţa noastră de a avea numai participanţi mulţumiţi.

Vă invităm de pe acum să vă număraţi printre ei şi sperăm să ne (re)vedem la toamnă, în Braşov!

2 comentarii la „Antares Club şi Romcon 2017 (epilog)

  1. Excelente vești! Dar… premiile vin și cu diploma aferentă sau e ca la Romcon, unde „se pierd” și valoarea lor exprimată verbal expiră după 24 de ore?

  2. Cred că e devreme să ne pronunţăm în privinţa premiilor, nu am ajuns cu organizarea până acolo. Desigur, ne dorim să învăţăm din greşelile altora. În ce măsură vom reuşi, rămâne de văzut. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.